#HistoriadeLactancia: «En la primera lactància vaig tindre grietes, mastitis, càndides, etc.»

«En la primera lactància vaig tindre grietes, mastitis, càndides, etc. Però gràcies al recolzament de la pediatra del hospital i del taller de lactància (mamis veteranes i matrona) vaig seguir i a partir del tercer mes tot va millorar, vam tindre una lactància prolongada de 30 mesos.

En la segona, vaig tindre càndides que les vam solucionar ràpidament (l’experiència fa molt) i es va tindre que tallar el frenillo del bebè perquè li costava mamar, però després va ser tan diferent que encara estem disfrutant d’estos moments tan bonics, portem 21 mesos i no tenim massa intenció de ficar-li fi per ninguna de les dos parts.

31052017-DSC_6060.jpg

Comentar que els dos van ser intolerants a la proteïna de la vaca, però fent jo una bona dieta (no menjar res que portes PV) no hem tingut cap problema. Als 12 mesos es va passar en els dos casos.

Donar pit es una decisió i una opció preciosa. Es dur, no mentiré, però val tantíssim la pena…»

Mamá y niños: Mayte Sánchez, Izhar y Aryan.

Fotografía: Patricia Jaén

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *